Inholland
Menu

FAQ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

FAQ

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”marginLeft”]

Mag mijn partner meefietsen? Helaas niet. De HBO Fietstocht is alleen voor medewerkers van een hbo-onderwijsinstelling.
Kan ik meedoen met een elektrische fiets?

 

Ja dat kan, je moet echter wel bereid zijn om je snelheid in verband met de veiligheid aan te passen aan de groepssnelheid.

 

Ik wil graag op een tandem meefietsen, hoe regel ik dat? Via fietsverhuurder BimBimBikes kun je een tandem reserveren. De tandem-fietsers moeten hun snelheid aanpassen aan de groep.

 

Krijgen we onderweg een lunch? Ja, in iedere route is een locatie met lunch opgenomen.

 

Waar kan ik overnachten?

 

Voor ieder budget zijn er overnachtingsmogelijkheden in Haarlem en de directe omgeving. Ook het strand van Zandvoort is op fietsafstand, nog geen 8 km van de startlocatie. Kijk bijvoorbeeld op www.booking.com, www.airbnb.nl of www.trivago.nl voor de mogelijkheden.

In Bloemendaal aan Zee zijn diverse duincampings. Voor kampeerliefhebbers een goede gelegenheid voor een gezellig weekendje weg!

Kan ik mijn fiets veilig stallen? Ja, er komt een beveiligde fietsenstalling op de start/finishlocatie.

 

Ik wil graag met een collega in een groep fietsen, kan dat? Deelnemers die zich als groep willen aanmelden, kunnen een zelfgemaakt excelbestand mailen naar communicatie@inholland.nl (nb: dit bestand dient te voldoen aan de gevraagde gegevens op het aanmeldformulier). We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de voorkeur voor groepsindeling maar kunnen niets garanderen.

 

Ik wil graag in een andere groep fietsen dan waarin ik ben ingedeeld. Kan ik wisselen? Nee, je kunt niet wisselen. Dit in verband met de veiligheid. We gaan uit van een bepaalde groepsgrootte en fietssnelheid.

 

Ik ben allergisch voor bepaalde dingen, kan ik dan wel mee-eten? Uiteraard. Op het aanmeldingsformulier is een veld voor speciale dieetwensen.
Wat is het adres van de start- en aankomstlocatie? Hogeschool Inholland, Bijdorplaan 15, 2015 CE in Haarlem.
Kan ik makkelijk parkeren bij de start- en aankomstlocatie? We zorgen voor voldoende gratis parkeerplaatsen, volg de P-borden.
Hoe kan ik me fysiek het beste voorbereiden op de fietstocht? Volg ons op via Facebook of Twitter. Daar plaatsen onze Sportkunde-docenten regelmatig trainingsschema’s in de aanloop naar het evenement.
Ik weet nog niet helemaal zeker of ik wel mee kan doen, wat moet ik doen? Meld je alvast aan, zodat we een indicatie hebben van het aantal deelnemers. Wel graag afmelden als het toch niet lukt.
Kan ik ook met het openbaar vervoer komen? NS-station Overveen is op vijf minuten loopafstand van onze locatie.
Wat moet ik meenemen voor tijdens de fietstocht? Je krijgt van ons iets te eten en water mee voor onderweg. Neem zonnebrandcrème en een flinke dosis enthousiasme mee om te fietsen!
Wat moet ik doen als ik een lekke band krijg o.i.d? Er zullen busjes ingezet worden voor calamiteiten, te bereiken via de wegkapitein van je groep. Een eigen reparatiesetje kan echter altijd handig zijn.
Kan ik iets winnen met deze tocht? De HBO Fietstocht is geen wedstrijd, maar een mooie gelegenheid om er met collega’s van andere Hogescholen een hele gezellige dag van te maken!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]